APA:
کپینژادرزمجوی اخگر، راحله، حصاری، جواد، و آزادمرددمیرچی، صدیف. (1396). تاثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/71949/fa
Vancouver:
کپینژادرزمجوی اخگر راحله، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف. تاثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/71949/fa
IEEE:
کپیراحله نژادرزمجوی اخگر، جواد حصاری، و صدیف آزادمرددمیرچی، “تاثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 47–56، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71949/fa