APA:
کپیبیک زاده، م.، پیغمبردوست، س.ه.، بیک زاده، س.، و همایونی راد، ع.. (1396). اثر افزودن اینولین, فروکتوالیگوساکارید و اینولین غنی شده با فروکتوالیگوساکارید بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بیاتی و حسی کیک پری بیوتیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 19(6 )، 1241-1252. SID. https://sid.ir/paper/62792/fa
Vancouver:
کپیبیک زاده م.، پیغمبردوست س.ه.، بیک زاده س.، همایونی راد ع.. اثر افزودن اینولین, فروکتوالیگوساکارید و اینولین غنی شده با فروکتوالیگوساکارید بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بیاتی و حسی کیک پری بیوتیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1396؛19(6 ):1241-1252. Available from: https://sid.ir/paper/62792/fa
IEEE:
کپیم. بیک زاده، س.ه. پیغمبردوست، س. بیک زاده، و ع. همایونی راد، “اثر افزودن اینولین, فروکتوالیگوساکارید و اینولین غنی شده با فروکتوالیگوساکارید بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بیاتی و حسی کیک پری بیوتیک،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 19، no. 6 ، pp. 1241–1252، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62792/fa