مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

698
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن اینولین، فروکتوالیگوساکارید و اینولین غنی شده با فروکتوالیگوساکارید بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بیاتی و حسی کیک پری بیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 1241 | صفحه پایان 1252

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیک زاده، م.، پیغمبردوست، س.ه.، بیک زاده، س.، و همایونی راد، ع.. (1396). اثر افزودن اینولین, فروکتوالیگوساکارید و اینولین غنی شده با فروکتوالیگوساکارید بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بیاتی و حسی کیک پری بیوتیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 19(6 )، 1241-1252. SID. https://sid.ir/paper/62792/fa

    Vancouver: کپی

    بیک زاده م.، پیغمبردوست س.ه.، بیک زاده س.، همایونی راد ع.. اثر افزودن اینولین, فروکتوالیگوساکارید و اینولین غنی شده با فروکتوالیگوساکارید بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بیاتی و حسی کیک پری بیوتیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1396؛19(6 ):1241-1252. Available from: https://sid.ir/paper/62792/fa

    IEEE: کپی

    م. بیک زاده، س.ه. پیغمبردوست، س. بیک زاده، و ع. همایونی راد، “اثر افزودن اینولین, فروکتوالیگوساکارید و اینولین غنی شده با فروکتوالیگوساکارید بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بیاتی و حسی کیک پری بیوتیک،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 19، no. 6 ، pp. 1241–1252، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62792/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا