APA:
کپیهمایونی راد، عزیز، حجت انصاری، هلاله، و عارف حسینی، سیدرفیع. (1395). مقایسه اثر اینولین, فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب سیب شفاف طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4oC و 25oC. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/72048/fa
Vancouver:
کپیهمایونی راد عزیز، حجت انصاری هلاله، عارف حسینی سیدرفیع. مقایسه اثر اینولین, فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب سیب شفاف طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4oC و 25oC. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/72048/fa
IEEE:
کپیعزیز همایونی راد، هلاله حجت انصاری، و سیدرفیع عارف حسینی، “مقایسه اثر اینولین, فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب سیب شفاف طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4oC و 25oC،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 25–34، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72048/fa