APA:
کپیشیخ شعاعی، فاطمه، و عباسی، سلیمان. (1391). تاثیر فراصوت روی برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی دوغ غنی شده با اسیدهای چرب امگا-3. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(4)، 229-240. SID. https://sid.ir/paper/234040/fa
Vancouver:
کپیشیخ شعاعی فاطمه، عباسی سلیمان. تاثیر فراصوت روی برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی دوغ غنی شده با اسیدهای چرب امگا-3. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(4):229-240. Available from: https://sid.ir/paper/234040/fa
IEEE:
کپیفاطمه شیخ شعاعی، و سلیمان عباسی، “تاثیر فراصوت روی برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی دوغ غنی شده با اسیدهای چرب امگا-3،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 4، pp. 229–240، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234040/fa