APA:
کپیکرمی اسبو، روح اله، خداوردی، م.، و علی اکبری، ف.. (1388). اثر ضد باکتریایی اجزای اصلی اسانس های آویشن و مرزه بر روی باکتری اروینیا آمیلوورا. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 12(1)، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/62954/fa
Vancouver:
کپیکرمی اسبو روح اله، خداوردی م.، علی اکبری ف.. اثر ضد باکتریایی اجزای اصلی اسانس های آویشن و مرزه بر روی باکتری اروینیا آمیلوورا. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1388؛12(1):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/62954/fa
IEEE:
کپیروح اله کرمی اسبو، م. خداوردی، و ف. علی اکبری، “اثر ضد باکتریایی اجزای اصلی اسانس های آویشن و مرزه بر روی باکتری اروینیا آمیلوورا،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 12، no. 1، pp. 35–45، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62954/fa