مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,809
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضد باکتریایی اجزای اصلی اسانس های آویشن و مرزه بر روی باکتری اروینیا آمیلوورا

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 45

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 استفاده از اسانس های گیاهی بعنوان آفت کش یا قارچ کش ایمن تر از سموم شیمیایی مورد استفاده در این زمینه است، اما نیاز به تهیه مقادیر زیاد گیاه برای تهیه اسانس مشکلاتی به همراه دارد. بنابراین ترکیبات موثر بر روی آفات و قارچ ها و ساخت مصنوعی آنها می تواند مشکل تهیه اسانس بصورت طبیعی را برطرف نماید. اثر ضد باکتریایی اسانس های آویشن و مرزه و همچنین اجزای اصلی آنها با استفاده از روش پخش بر روی صفحه مشخص شد. این اسانس ها از رشد باکتری اروینیا آمیلوورا (عامل اصلی آتشک گلابی) جلوگیری کردند. با استفاده از کروماتوگرافی ستونی تهیه ای (ستون سیلیکاژل) اجزای اصلی هر یک از اسانس ها از یکدیگر جدا شده و تمامی اجزا برروی باکتری اثر داده شدند، اجزای موثر با کمک کروماتوگرافی گازی - طیف سنج جرمی شناسایی شدند. پس از این مرحله استانداردهای خالص خریداری شدند و با اثر بر روی باکتری صحت آزمایش را تایید کردند. این تحقیق نشان داد که کارواکرول که قسمت اصلی اسانس مرزه است خاصیت ضدباکتریایی قوی دارد و همچنین در اسانس آویشن تیمول و کارواکرول اجزای اصلی اسانس را تشکیل می دادند و به خوبی از رشد باکتری اروینیا آمیلوورا در شرایط آزمایشگاه جلوگیری کردند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمی اسبو، روح اله، خداوردی، م.، و علی اکبری، ف.. (1388). اثر ضد باکتریایی اجزای اصلی اسانس های آویشن و مرزه بر روی باکتری اروینیا آمیلوورا. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 12(1)، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/62954/fa

    Vancouver: کپی

    کرمی اسبو روح اله، خداوردی م.، علی اکبری ف.. اثر ضد باکتریایی اجزای اصلی اسانس های آویشن و مرزه بر روی باکتری اروینیا آمیلوورا. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1388؛12(1):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/62954/fa

    IEEE: کپی

    روح اله کرمی اسبو، م. خداوردی، و ف. علی اکبری، “اثر ضد باکتریایی اجزای اصلی اسانس های آویشن و مرزه بر روی باکتری اروینیا آمیلوورا،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 12، no. 1، pp. 35–45، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62954/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button