APA:
کپیاخوان، فاطمه، تهموزی دیده بان، سعید، و حجتی، محمد. (1399). اثر آنتی باکتریایی اسانس های آویشن, مرزه, رزماری, نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی بیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(3 )، 97-103. SID. https://sid.ir/paper/368540/fa
Vancouver:
کپیاخوان فاطمه، تهموزی دیده بان سعید، حجتی محمد. اثر آنتی باکتریایی اسانس های آویشن, مرزه, رزماری, نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی بیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(3 ):97-103. Available from: https://sid.ir/paper/368540/fa
IEEE:
کپیفاطمه اخوان، سعید تهموزی دیده بان، و محمد حجتی، “اثر آنتی باکتریایی اسانس های آویشن, مرزه, رزماری, نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی بیوتیک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 3 ، pp. 97–103، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368540/fa