مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

525
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

707
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آنتی باکتریایی اسانس های آویشن، مرزه، رزماری، نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی بیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 103

چکیده

 سابقه و هدف: به دلیل نیاز روزافزون به آگاهی بیش تر در مورد اثرات بازدارندگی گیاهان, با توجه به نوع جغرافیا و تاثیر آب و هوا بر روی آن ها, اثرات ضدباکتریایی اسانس چند گیاه از خانواده لامیاسه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی بیوتیک بررسی شد. مواد و روش ها: روش دیسک دیفیوژن با اندازه گیری قطر هاله بازدارنده در حجم 10, 15 و 20 میکرولیتر از اسانس های آویشن, مرزه, رزماری, پونه و نعناع با سه بار تکرار در مقایسه با سه آنتی بیوتیک پنی سیلین و کلرامفنیکل, تتراسایکلین بر روی باسیلوس سریوس, استافیلوکوکوس اوریوس, انتروکوکوس فکالیس, انتروکوکوس فاسیوم و لیستریامونوسیتوژنز استفاده شد. ترکیبات شیمیایی اسانس ها با استفاده از روش گاز-کروماتوگرافی توسط شرکت فروشنده آنالیز شد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اخوان، فاطمه، تهموزی دیده بان، سعید، و حجتی، محمد. (1399). اثر آنتی باکتریایی اسانس های آویشن, مرزه, رزماری, نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی بیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(3 )، 97-103. SID. https://sid.ir/paper/368540/fa

    Vancouver: کپی

    اخوان فاطمه، تهموزی دیده بان سعید، حجتی محمد. اثر آنتی باکتریایی اسانس های آویشن, مرزه, رزماری, نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی بیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(3 ):97-103. Available from: https://sid.ir/paper/368540/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه اخوان، سعید تهموزی دیده بان، و محمد حجتی، “اثر آنتی باکتریایی اسانس های آویشن, مرزه, رزماری, نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی بیوتیک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 3 ، pp. 97–103، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368540/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button