APA:
کپیصادقی، س.، جلیلی، ح.، رعنایی سیادت، س.ا.، و صدیقی، م.. (1397). خواص ضدسرطانی و ضد باکتریایی پپتیدهای حبصل از هیدرولیز پروتئین اسپیرولینا. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 20(4 )، 673-683. SID. https://sid.ir/paper/62990/fa
Vancouver:
کپیصادقی س.، جلیلی ح.، رعنایی سیادت س.ا.، صدیقی م.. خواص ضدسرطانی و ضد باکتریایی پپتیدهای حبصل از هیدرولیز پروتئین اسپیرولینا. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1397؛20(4 ):673-683. Available from: https://sid.ir/paper/62990/fa
IEEE:
کپیس. صادقی، ح. جلیلی، س.ا. رعنایی سیادت، و م. صدیقی، “خواص ضدسرطانی و ضد باکتریایی پپتیدهای حبصل از هیدرولیز پروتئین اسپیرولینا،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 20، no. 4 ، pp. 673–683، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62990/fa