APA:
کپیایروانی مهاجری، راحله، میرزایی، مهتا، و افقی، حمیده. (1398). بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(4 )، 581-597. SID. https://sid.ir/paper/258688/fa
Vancouver:
کپیایروانی مهاجری راحله، میرزایی مهتا، افقی حمیده. بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(4 ):581-597. Available from: https://sid.ir/paper/258688/fa
IEEE:
کپیراحله ایروانی مهاجری، مهتا میرزایی، و حمیده افقی، “بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 581–597، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258688/fa