APA:
کپیضیایی، کبری، و حسینی، سیدولی. (1400). مروری بر پروتئین هیدرولیز شده ی حاصل از ضایعات آبزیان: روش های تولید, کاربردها و خواص زیستی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 383-395. SID. https://sid.ir/paper/397542/fa
Vancouver:
کپیضیایی کبری، حسینی سیدولی. مروری بر پروتئین هیدرولیز شده ی حاصل از ضایعات آبزیان: روش های تولید, کاربردها و خواص زیستی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):383-395. Available from: https://sid.ir/paper/397542/fa
IEEE:
کپیکبری ضیایی، و سیدولی حسینی، “مروری بر پروتئین هیدرولیز شده ی حاصل از ضایعات آبزیان: روش های تولید, کاربردها و خواص زیستی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 383–395، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397542/fa