مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

995
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

796
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر پروتئین هیدرولیز شده ی حاصل از ضایعات آبزیان: روش های تولید، کاربردها و خواص زیستی آن

صفحات

 صفحه شروع 383 | صفحه پایان 395

چکیده

 محصولات صید شده از دریا هم جهت مصارف انسانی و هم غیر انسانی مورد استفاده قرار می گیرند. هرساله میزان زیادی از این محصولات بعد از صید به طرق مختلف عمل آوری می شوند که بعد از آن بیش از 50 درصد از آنها به عنوان ضایعات محسوب می شوند و غیر قابل مصرف هستند. ضایعات حاصل از غذاهای دریایی مانند سر, دم, پوست, استخوان و امعا و احشا, را می-توان با ارزش افزودن به آنها و تولید محصولاتی مانند پودر ماهی, سس ماهی, سیلاژماهی و پروتئین هیدرولیز شده هم برای مصارف انسانی و هم حیوانی مورد استفاده قرار داد. ضایعات منابع ارزشمندی از مواد زیست فعال هستند و فرآورده های حاصل از آنها قابلیت استفاده در زمینه های مختلف دارویی, صنایع غذایی و آرایشی-بهداشتی را دارند. پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی (FPH) نیز فرآورده ی حاصل از هیدرولیز پروتئین ماهی می باشد که امروزه تولید آن از ضایعات ماهی, از سویی جهت کاهش ضایعات و کمک به حفظ محیط زیست و از سویی دیگر به جهت برخوردار بودن از خواص عملکردی و زیست فعالی فوق العاده, مورد توجه قرار گرفته است. بنابراین هدف از مطالعه ی حاضر معرفی این محصول, انواع کاربردها و چالش های پیش روی آن می-باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ضیایی، کبری، و حسینی، سیدولی. (1400). مروری بر پروتئین هیدرولیز شده ی حاصل از ضایعات آبزیان: روش های تولید, کاربردها و خواص زیستی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 383-395. SID. https://sid.ir/paper/397542/fa

    Vancouver: کپی

    ضیایی کبری، حسینی سیدولی. مروری بر پروتئین هیدرولیز شده ی حاصل از ضایعات آبزیان: روش های تولید, کاربردها و خواص زیستی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):383-395. Available from: https://sid.ir/paper/397542/fa

    IEEE: کپی

    کبری ضیایی، و سیدولی حسینی، “مروری بر پروتئین هیدرولیز شده ی حاصل از ضایعات آبزیان: روش های تولید, کاربردها و خواص زیستی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 383–395، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397542/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button