APA:
کپیشکرایی، م.، صالحی فر، م.، و افشین پژوه، ر.. (1397). بررسی خواص رئولوژیکی و کیفی پاستای تهیه شده از آرد گندم سن زده و اسید اسکوربیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 20(5 )، 953-963. SID. https://sid.ir/paper/63016/fa
Vancouver:
کپیشکرایی م.، صالحی فر م.، افشین پژوه ر.. بررسی خواص رئولوژیکی و کیفی پاستای تهیه شده از آرد گندم سن زده و اسید اسکوربیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1397؛20(5 ):953-963. Available from: https://sid.ir/paper/63016/fa
IEEE:
کپیم. شکرایی، م. صالحی فر، و ر. افشین پژوه، “بررسی خواص رئولوژیکی و کیفی پاستای تهیه شده از آرد گندم سن زده و اسید اسکوربیک،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 20، no. 5 ، pp. 953–963، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63016/fa