APA:
کپیشاهدی باغ خندان، محمد، کبیر، غلامحسین، و بهرامی، مسعود. (1384). تعیین معیارهای کیفی آرد و خواص رئولوژیکی خمیر برای تولید نان تافتون از گندم های ایرانی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 12(2)، 78-88. SID. https://sid.ir/paper/9784/fa
Vancouver:
کپیشاهدی باغ خندان محمد، کبیر غلامحسین، بهرامی مسعود. تعیین معیارهای کیفی آرد و خواص رئولوژیکی خمیر برای تولید نان تافتون از گندم های ایرانی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1384؛12(2):78-88. Available from: https://sid.ir/paper/9784/fa
IEEE:
کپیمحمد شاهدی باغ خندان، غلامحسین کبیر، و مسعود بهرامی، “تعیین معیارهای کیفی آرد و خواص رئولوژیکی خمیر برای تولید نان تافتون از گندم های ایرانی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 12، no. 2، pp. 78–88، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9784/fa