مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

657
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بکارگیری عناصر پالیندرومی تکراری بر پایه PCR برای شناسایی ارتباط ژنتیکی گونه های باکتری های اسید لاکتیک جداشده از محصولات غذایی سنتی تخمیری

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 98

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه کنید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تفویضی، ف.، و تاج آبادی ابراهیمی، م.. (1394). بکارگیری عناصر پالیندرومی تکراری بر پایه PCR برای شناسایی ارتباط ژنتیکی گونه های باکتری های اسید لاکتیک جداشده از محصولات غذایی سنتی تخمیری. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 17(1)، 87-98. SID. https://sid.ir/paper/63044/fa

    Vancouver: کپی

    تفویضی ف.، تاج آبادی ابراهیمی م.. بکارگیری عناصر پالیندرومی تکراری بر پایه PCR برای شناسایی ارتباط ژنتیکی گونه های باکتری های اسید لاکتیک جداشده از محصولات غذایی سنتی تخمیری. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1394؛17(1):87-98. Available from: https://sid.ir/paper/63044/fa

    IEEE: کپی

    ف. تفویضی، و م. تاج آبادی ابراهیمی، “بکارگیری عناصر پالیندرومی تکراری بر پایه PCR برای شناسایی ارتباط ژنتیکی گونه های باکتری های اسید لاکتیک جداشده از محصولات غذایی سنتی تخمیری،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 17، no. 1، pp. 87–98، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63044/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button