APA:
کپیرشیدی، ح.، مظاهری تهرانی، م.، رضوی، س.م.ع.، و قدس روحانی، م.. (1394). بهبود ویژگی های بافتی و حسی پنیر فتای فراپالایش کم چرب ساخته شده با جایگزین های چربی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 17(1)، 121-132. SID. https://sid.ir/paper/63047/fa
Vancouver:
کپیرشیدی ح.، مظاهری تهرانی م.، رضوی س.م.ع.، قدس روحانی م.. بهبود ویژگی های بافتی و حسی پنیر فتای فراپالایش کم چرب ساخته شده با جایگزین های چربی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1394؛17(1):121-132. Available from: https://sid.ir/paper/63047/fa
IEEE:
کپیح. رشیدی، م. مظاهری تهرانی، س.م.ع. رضوی، و م. قدس روحانی، “بهبود ویژگی های بافتی و حسی پنیر فتای فراپالایش کم چرب ساخته شده با جایگزین های چربی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 17، no. 1، pp. 121–132، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63047/fa