APA:
کپیصلحی، پریسا، صادقی ماهونک، علیرضا، حصاری، جواد، قربانی، محمد، و اعلمی، مهران. (1393). تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(2)، 201-213. SID. https://sid.ir/paper/148486/fa
Vancouver:
کپیصلحی پریسا، صادقی ماهونک علیرضا، حصاری جواد، قربانی محمد، اعلمی مهران. تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(2):201-213. Available from: https://sid.ir/paper/148486/fa
IEEE:
کپیپریسا صلحی، علیرضا صادقی ماهونک، جواد حصاری، محمد قربانی، و مهران اعلمی، “تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 2، pp. 201–213، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148486/fa