مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,178
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات رژیم غذایی حاوی گردو بر لیپیدها و لیپوپروتیین های سرم خون دختران دانشجو

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 68

چکیده

 زمینه و هدف: استفاده از رژیم غذایی مناسب یکی از ساده ترین راههای حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی عروقی می باشد. آترواسکلروز یکی از عوامل پیش تاز در مرگ و میر انسان است و اختلال در میزان چربیهای خون و افزایش آن یکی از علل اصلی افزایش افزایش آتروسکلروز و نهایتا افزایش بیماریهای قلبی عروقی می باشد. مطالعات اثرات مفید مصرف انواع روغنهای گیاهی غیراشباع به خصوص غیر اشباع چندگانه روی لیپیدها و لیپوپروتئین ها و کاهش میزان آترواسکلروز در افراد را نشان داده است. گردو یکی از منابع غنی این نوع روغنهای گیاهی می باشد. این پژوهش با هدف بررسی تاثیر گردو روی چربی های خون انجام شد.روش بررسی: بدین منظور تعداد 48 نفر از دانشجویان داوطلب دختر بدون داشتن سابقه بیماری در دو گروه شاهد (23 نفر) و آزمون (25 نفر) با میانگین سنی (20.40) و میانگین وزن (52.825) که لیپیدها و لیپوپروتئین خون آنها طبیعی بود مورد بررسی قرار گرفتند. قبل از شروع رژیم غذایی حاوی گردو دو گروه از نظر سن, وزن, محتوای رژیم غذایی (شامل چربی, پروتئین, کربوهیدرات و کالری مصرفی) و چربی های خون مورد بررسی قرار گرفتند سپس برای مدت چهار هفته افراد گروه مورد علاوه بر رژیم غذایی معمولی روزانه 40 گرم گردو مصرف کردند و مجدد از نظر چربیهای خون مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: میزان تری گلیسیرید و LDL در گروه آزمون نسبت به گروه شاهد کاهش معنی داری را نشان میدهد (P<0.05) همچنین کاهش در میزان کلسترول توتال نیز مشاهده گردید اما از نظر آماری معنی دار نبود.نتیجه گیری: نتایج پژوهش اثرات مفید حاوی گردو را بر کاهش چربی های مضر خون نشان می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بابایی، اکبرعلی، توکلی قوچانی، حمید، صابرمقدم رنجبر، محسن، خسروی، مریم، و آشتیانی، مهتاب. (1382). بررسی اثرات رژیم غذایی حاوی گردو بر لیپیدها و لیپوپروتیین های سرم خون دختران دانشجو . افق دانش، 9(2)، 63-68. SID. https://sid.ir/paper/68368/fa

    Vancouver: کپی

    بابایی اکبرعلی، توکلی قوچانی حمید، صابرمقدم رنجبر محسن، خسروی مریم، آشتیانی مهتاب. بررسی اثرات رژیم غذایی حاوی گردو بر لیپیدها و لیپوپروتیین های سرم خون دختران دانشجو . افق دانش[Internet]. 1382؛9(2):63-68. Available from: https://sid.ir/paper/68368/fa

    IEEE: کپی

    اکبرعلی بابایی، حمید توکلی قوچانی، محسن صابرمقدم رنجبر، مریم خسروی، و مهتاب آشتیانی، “بررسی اثرات رژیم غذایی حاوی گردو بر لیپیدها و لیپوپروتیین های سرم خون دختران دانشجو ،” افق دانش، vol. 9، no. 2، pp. 63–68، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/68368/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button