مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,043
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

645
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص ضد جهشی عصاره های اتانولی و آبی گیاه حرا بر روی باکتری جهش یافته سالمونلاتیفی موریوم TA100

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 زمینه و هدف: گیاه حرا مشهور به مانگروی خاکستری, متعلق به خانواده اوسنیاسه می باشد که در گذشته برای درمان بیماری های مختلف نظیر زخم معده و پوست به کار می رفته است. در مطالعه حاضر فعالیت های ضد جهشی عصاره های برگ جوان و بالغ گیاه حرا بر روی باکتری جهش یافته سالمونلا تیفی موریم TA100 مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی, سوش باکتری برای ژنوتیپ های مورد نظر بررسی شد. برگ ها پس از جمع آوری, خشک و پودر شده و عصاره گیری با اتانول 80 درصد و یا آب با دستگاه سوکسله انجام شد. فعال کننده متابولیکی از کبد هموژنیزه موش نر تهیه گردید و اثرضد جهشی عصاره در حضور ماده جهش زا با استفاده از تست ایمز سنجش شد.یافته ها: تعداد کلونی های جهش یافته در حضور هر دو عصاره آبی و اتانولی با فعال کننده متابولیکی و بدون آن کاهش یافتند. عصاره اتانولی نسبت به عصاره آبی فعالیت ضد جهشی بالاتری را نشان داد. هیچ تفاوتی در حضور مخلوط S9 در بین سنجش ها دیده نشد. بالاترین (71 درصد) و پایین ترین (24 درصد) میزان بازدارندگی بر روی باکتری جهش یافته سالمونلا تیفی موریوم به ترتیب در عصاره اتانولی برگ بالغ منطقه بردخون و عصاره آبی برگ جوان عسلویه دیده شد.نتیجه گیری: یافته های مطالعه اخیر پیشنهاد می کند که عصاره برگ گیاه حرا ممکن است حاوی ترکیبات فعال زیستی بوده که موجب ممانعت از جهش در باکتری جهش یافته می شود و احتمالا استرس های زیستی و غیر زیستی می توانند پتانسیل ضد جهشی عصاره های برگ را در بین دو ناحیه تحت تاثیر قرار دهند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمی، لیلا، مجد، احمد، مهرابیان، صدیقه، نبیونی، محمد، آیریان، سعید، و صالحی، ماندانا. (1391). خواص ضد جهشی عصاره های اتانولی و آبی گیاه حرا بر روی باکتری جهش یافته سالمونلاتیفی موریوم TA100. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، 15(8 (پیاپی 67))، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/69186/fa

    Vancouver: کپی

    کرمی لیلا، مجد احمد، مهرابیان صدیقه، نبیونی محمد، آیریان سعید، صالحی ماندانا. خواص ضد جهشی عصاره های اتانولی و آبی گیاه حرا بر روی باکتری جهش یافته سالمونلاتیفی موریوم TA100. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)[Internet]. 1391؛15(8 (پیاپی 67)):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/69186/fa

    IEEE: کپی

    لیلا کرمی، احمد مجد، صدیقه مهرابیان، محمد نبیونی، سعید آیریان، و ماندانا صالحی، “خواص ضد جهشی عصاره های اتانولی و آبی گیاه حرا بر روی باکتری جهش یافته سالمونلاتیفی موریوم TA100،” مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، vol. 15، no. 8 (پیاپی 67)، pp. 0–0، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/69186/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button