مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,396
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

754
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد دندریمر پلی آمید و آمین G5- در حذف باکتری های اشرشیاکلی، کلبسیلا اوکسی توکا، سودوموناس آئروژینوزا، پروتئوس میرابیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس از محیط آبی

صفحات

 صفحه شروع 82 | صفحه پایان 92

چکیده

 زمینه و هدف: دندریمرها ماکرومولکول های دارای ساختار سه بعدی, منظم و پرشاخه اند. هدف از انجام این تحقیق بررسی کارایی دندریمر پلی آمیدوآمین -G5 در حذف باکتری های اشرشیاکلی, کلبسیلا اوکسی توکا, سودوموناس آئروژینوزا, پروتئوس میرابیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس از محلول آبی می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی, ابتدا از هر سویه باکتری رقت 103 واحد تشکیل دهنده کلونی بر میلی لیتر تهیه شد. سپس غلظت های مختلفی (0.025, 0.25, 2.5 و 25 میکروگرم بر میلی لیتر) از دندریمر در دمای آزمایشگاه (25-23 درجه سانتی گراد) به نمونه آب اضافه شد. به منظور تعیین کارایی دندریمر در حذف باکتری ها, نمونه برداری در زمان های مختلف (صفر, 10, 20, 30, 50 و 60 دقیقه) صورت گرفت و نمونه ها بر روی محیط نوترینت آگار کشت داده شدند. نمونه ها به مدت 24 ساعت در دمای 37 درجه سانتی گراد گرماگذاری شدند و پس از آن تعداد کلنی ها شمارش شدند.یافته ها: خاصیت ضد باکتریایی دندریمر در محیط آبی با افزایش غلظت دندریمر و زمان تماس, رابطه مستقیم دارد. در غلظت 25 میکروگرم بر میلی لیتر و در زمان 60 دقیقه تمامی باکتری ها به جز استافیلو کوکوس اورئوس و در زمان 30 دقیقه باکتری های اشرشیاکلی و کلبسیلا اوکسی توکا, به صورت 100 درصد حذف شدند. هم چنین در غلظت 2.5 میکرو گرم بر میلی لیتر و در زمان 60 دقیقه باکتری های اشرشیاکلی, کلبسیلا اوکسی توکا و پروتئوس میرابیلیس به طور 100 درصد حذف شدند. تمامی غلظت های دندریمر در زمان های مختلف باعث کاهش تمامی باکتری ها شدند.نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان داد که دندریمر پلی آمیدوآمین -G5 قادر به حذف اشرشیاکلی, کلبسیلا اوکسی توکا, سودوموناس آئروژینوزا, پروتئوس میرابیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس از محلول آبی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نظری، شهرام، اشکانی، سجاد، یوسف زاده، هادی، آقایی، فاضل، مجیدی، غریب، کامران، عزیز، آذغانی، پیمان، رستگار، ایوب، نظری، زهره، و علیزاده متبوع، سودابه. (1394). کاربرد دندریمر پلی ‌آمید و آمین G5- در حذف باکتری های اشرشیاکلی, کلبسیلا اوکسی توکا, سودوموناس آئروژینوزا, پروتئوس میرابیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس از محیط‌ آبی. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، 18(12 (پیاپی 105))، 82-92. SID. https://sid.ir/paper/69864/fa

    Vancouver: کپی

    نظری شهرام، اشکانی سجاد، یوسف زاده هادی، آقایی فاضل، مجیدی غریب، کامران عزیز، آذغانی پیمان، رستگار ایوب، نظری زهره، علیزاده متبوع سودابه. کاربرد دندریمر پلی ‌آمید و آمین G5- در حذف باکتری های اشرشیاکلی, کلبسیلا اوکسی توکا, سودوموناس آئروژینوزا, پروتئوس میرابیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس از محیط‌ آبی. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)[Internet]. 1394؛18(12 (پیاپی 105)):82-92. Available from: https://sid.ir/paper/69864/fa

    IEEE: کپی

    شهرام نظری، سجاد اشکانی، هادی یوسف زاده، فاضل آقایی، غریب مجیدی، عزیز کامران، پیمان آذغانی، ایوب رستگار، زهره نظری، و سودابه علیزاده متبوع، “کاربرد دندریمر پلی ‌آمید و آمین G5- در حذف باکتری های اشرشیاکلی, کلبسیلا اوکسی توکا, سودوموناس آئروژینوزا, پروتئوس میرابیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس از محیط‌ آبی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، vol. 18، no. 12 (پیاپی 105)، pp. 82–92، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/69864/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button