مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,857
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 تاثیر دی اکسید کربن (0.5 لیتر بر دقیقه به مدت 5 دقیقه) و آب پرتقال (%30 حجمی آب هویج) بر روی مشخصات فیزیکو شیمیایی و میکروبی آب هویج در طول نگهداری سه ماهه بررسی شد. CO2 و آب پرتقال باعث کاهش pH آب هویج شدند, لیکن وقتی آب پرتقال (%30) اضافه شد کاهش pH بیشتر بود. نمونه های مخلوط آب پرتقال و آب هویج اسیدیته بیشتر و pH کمتری داشتند. اختلاط آب پرتقال با آب هویج موجب افزایش رسوب, کاهش در مقادیر a* و b* و افزایش L* شد. نتایج این تحقیق نشان داد که کاهش شکر, درصد رسوب آب هویج پاستوریزه شده را افزایش می دهد. در هیچکدام از تیمارها رشد میکروبی مشاهده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حاتمی، زینب، حمیدی اصفهانی، زهره، و عباسی، سلیمان. (1387). بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/72152/fa

    Vancouver: کپی

    حاتمی زینب، حمیدی اصفهانی زهره، عباسی سلیمان. بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(2):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/72152/fa

    IEEE: کپی

    زینب حاتمی، زهره حمیدی اصفهانی، و سلیمان عباسی، “بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2، pp. 1–8، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72152/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button