APA:
کپیحاتمی، زینب، حمیدی اصفهانی، زهره، و عباسی، سلیمان. (1387). بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/72152/fa
Vancouver:
کپیحاتمی زینب، حمیدی اصفهانی زهره، عباسی سلیمان. بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(2):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/72152/fa
IEEE:
کپیزینب حاتمی، زهره حمیدی اصفهانی، و سلیمان عباسی، “بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2، pp. 1–8، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72152/fa