APA:
کپیروشن ضمیر مشهدی، مریم، رجایی، پیمان، و احمدی چناربن، حسین. (1396). تاثیر صمغ های پکتین, زانتان, گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 75-84. SID. https://sid.ir/paper/71649/fa
Vancouver:
کپیروشن ضمیر مشهدی مریم، رجایی پیمان، احمدی چناربن حسین. تاثیر صمغ های پکتین, زانتان, گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):75-84. Available from: https://sid.ir/paper/71649/fa
IEEE:
کپیمریم روشن ضمیر مشهدی، پیمان رجایی، و حسین احمدی چناربن، “تاثیر صمغ های پکتین, زانتان, گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 75–84، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71649/fa