APA:
کپیمقصودی، ویدا، و یغمایی، سهیلا. (1383). بررسی تغییرات رنگ سیب زمینی در حین سرخ کردن در حمام روغن. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1)، 7-13. SID. https://sid.ir/paper/71521/fa
Vancouver:
کپیمقصودی ویدا، یغمایی سهیلا. بررسی تغییرات رنگ سیب زمینی در حین سرخ کردن در حمام روغن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(1):7-13. Available from: https://sid.ir/paper/71521/fa
IEEE:
کپیویدا مقصودی، و سهیلا یغمایی، “بررسی تغییرات رنگ سیب زمینی در حین سرخ کردن در حمام روغن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1، pp. 7–13، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71521/fa