APA:
کپیصباغی، حسن، ضیایی فر، امان محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، کاشانی نژاد، مهدی، و میرزایی، حبیب اله. (1395). مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن. علوم غذایی و تغذیه، 14(1 (پیاپی 53))، 65-76. SID. https://sid.ir/paper/143094/fa
Vancouver:
کپیصباغی حسن، ضیایی فر امان محمد، صادقی ماهونک علیرضا، کاشانی نژاد مهدی، میرزایی حبیب اله. مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛14(1 (پیاپی 53)):65-76. Available from: https://sid.ir/paper/143094/fa
IEEE:
کپیحسن صباغی، امان محمد ضیایی فر، علیرضا صادقی ماهونک، مهدی کاشانی نژاد، و حبیب اله میرزایی، “مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 1 (پیاپی 53)، pp. 65–76، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143094/fa