APA:
کپیمحمدپورکاریزکی، وحید، و حامدموسویان، محمدتقی. (1391). مدلسازی فرآیند سرخ کردن سیب زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 200-208. SID. https://sid.ir/paper/143557/fa
Vancouver:
کپیمحمدپورکاریزکی وحید، حامدموسویان محمدتقی. مدلسازی فرآیند سرخ کردن سیب زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):200-208. Available from: https://sid.ir/paper/143557/fa
IEEE:
کپیوحید محمدپورکاریزکی، و محمدتقی حامدموسویان، “مدلسازی فرآیند سرخ کردن سیب زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 200–208، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143557/fa