APA:
کپیعباسعلی پور، مریم، اسماعیل زاده کناری، رضا، و آریایی، پیمان. (1398). اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکننده ها بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86 )، 285-296. SID. https://sid.ir/paper/71540/fa
Vancouver:
کپیعباسعلی پور مریم، اسماعیل زاده کناری رضا، آریایی پیمان. اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکننده ها بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(86 ):285-296. Available from: https://sid.ir/paper/71540/fa
IEEE:
کپیمریم عباسعلی پور، رضا اسماعیل زاده کناری، و پیمان آریایی، “اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکننده ها بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 86 ، pp. 285–296، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71540/fa