APA:
کپیبیرقی طوسی، شهرام، شاکری، منیرالسادات، و مرتضوی، سیدعلی. (1385). اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(4)، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/72519/fa
Vancouver:
کپیبیرقی طوسی شهرام، شاکری منیرالسادات، مرتضوی سیدعلی. اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(4):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/72519/fa
IEEE:
کپیشهرام بیرقی طوسی، منیرالسادات شاکری، و سیدعلی مرتضوی، “اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 4، pp. 65–75، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72519/fa