APA:
کپیکاوه، محمد. (1396). بکارگیری روش شبکه های عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصه های خشک کردن بادنجان و شلغم در یک خشک کن ترکیبی مایکروویو- همرفتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 27-45. SID. https://sid.ir/paper/71569/fa
Vancouver:
کپیکاوه محمد. بکارگیری روش شبکه های عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصه های خشک کردن بادنجان و شلغم در یک خشک کن ترکیبی مایکروویو- همرفتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):27-45. Available from: https://sid.ir/paper/71569/fa
IEEE:
کپیمحمد کاوه، “بکارگیری روش شبکه های عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصه های خشک کردن بادنجان و شلغم در یک خشک کن ترکیبی مایکروویو- همرفتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 27–45، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71569/fa