APA:
کپیخیاطی، ساسان، و امیری چایجان، رضا. (1395). پیش بینی برخی خصوصیات حرارتی, فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن پیوسته نیمه صنعتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 161-172. SID. https://sid.ir/paper/72455/fa
Vancouver:
کپیخیاطی ساسان، امیری چایجان رضا. پیش بینی برخی خصوصیات حرارتی, فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن پیوسته نیمه صنعتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(52):161-172. Available from: https://sid.ir/paper/72455/fa
IEEE:
کپیساسان خیاطی، و رضا امیری چایجان، “پیش بینی برخی خصوصیات حرارتی, فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن پیوسته نیمه صنعتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 52، pp. 161–172، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72455/fa