APA:
کپیویسی، مسعود، امینی، شیرین، نوربهبهانی، مژگان، و لطیفی، سیدمحمود. (1393). مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی, کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 21(5)، 426-436. SID. https://sid.ir/paper/619/fa
Vancouver:
کپیویسی مسعود، امینی شیرین، نوربهبهانی مژگان، لطیفی سیدمحمود. مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی, کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1393؛21(5):426-436. Available from: https://sid.ir/paper/619/fa
IEEE:
کپیمسعود ویسی، شیرین امینی، مژگان نوربهبهانی، و سیدمحمود لطیفی، “مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی, کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 21، no. 5، pp. 426–436، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/619/fa