مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

938
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

494
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی، کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن

صفحات

 صفحه شروع 426 | صفحه پایان 436

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ویسی، مسعود، امینی، شیرین، نوربهبهانی، مژگان، و لطیفی، سیدمحمود. (1393). مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی, کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 21(5)، 426-436. SID. https://sid.ir/paper/619/fa

    Vancouver: کپی

    ویسی مسعود، امینی شیرین، نوربهبهانی مژگان، لطیفی سیدمحمود. مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی, کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1393؛21(5):426-436. Available from: https://sid.ir/paper/619/fa

    IEEE: کپی

    مسعود ویسی، شیرین امینی، مژگان نوربهبهانی، و سیدمحمود لطیفی، “مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی, کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 21، no. 5، pp. 426–436، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/619/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا