APA:
کپیزاوه زاد، نفیسه، حقایق، غلامحسین، نیک پویان، حسین، و رحمانی، هانیه. (1394). بررسی تاثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 31-41. SID. https://sid.ir/paper/71591/fa
Vancouver:
کپیزاوه زاد نفیسه، حقایق غلامحسین، نیک پویان حسین، رحمانی هانیه. بررسی تاثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):31-41. Available from: https://sid.ir/paper/71591/fa
IEEE:
کپینفیسه زاوه زاد، غلامحسین حقایق، حسین نیک پویان، و هانیه رحمانی، “بررسی تاثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 31–41، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71591/fa