APA:
کپیمعززی، شیما، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و عیوض زاده، اورنگ. (1394). تاثیر بهبود دهنده امولسیفایر SSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 97-108. SID. https://sid.ir/paper/71592/fa
Vancouver:
کپیمعززی شیما، سیدین اردبیلی سیدمهدی، عیوض زاده اورنگ. تاثیر بهبود دهنده امولسیفایر SSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):97-108. Available from: https://sid.ir/paper/71592/fa
IEEE:
کپیشیما معززی، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و اورنگ عیوض زاده، “تاثیر بهبود دهنده امولسیفایر SSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 97–108، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71592/fa