APA:
کپیمرادخانی، فرزانه، صالحی فر، مانیا، و هاشمی، مریم. (1395). بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/72359/fa
Vancouver:
کپیمرادخانی فرزانه، صالحی فر مانیا، هاشمی مریم. بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/72359/fa
IEEE:
کپیفرزانه مرادخانی، مانیا صالحی فر، و مریم هاشمی، “بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 1–10، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72359/fa