APA:
کپیکریمی، مهسان، و عزیزی، محمدحسین. (1386). بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(3)، 31-39. SID. https://sid.ir/paper/72495/fa
Vancouver:
کپیکریمی مهسان، عزیزی محمدحسین. بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(3):31-39. Available from: https://sid.ir/paper/72495/fa
IEEE:
کپیمهسان کریمی، و محمدحسین عزیزی، “بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 3، pp. 31–39، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72495/fa