APA:
کپیرحیمی، نرگس، کریمی، مهدی، پورآذرنگ، هاشم، و مرتضوی، سیدعلی. (1394). مقایسه تاثیر افزودن بهبود دهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 133-140. SID. https://sid.ir/paper/71593/fa
Vancouver:
کپیرحیمی نرگس، کریمی مهدی، پورآذرنگ هاشم، مرتضوی سیدعلی. مقایسه تاثیر افزودن بهبود دهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):133-140. Available from: https://sid.ir/paper/71593/fa
IEEE:
کپینرگس رحیمی، مهدی کریمی، هاشم پورآذرنگ، و سیدعلی مرتضوی، “مقایسه تاثیر افزودن بهبود دهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 133–140، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71593/fa