APA:
کپیروانفر، نفیسه، محمدزاده میلانی، جعفر، و رفتنی امیری، زینب. (1392). بررسی تاثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 1(2)، 15-22. SID. https://sid.ir/paper/522121/fa
Vancouver:
کپیروانفر نفیسه، محمدزاده میلانی جعفر، رفتنی امیری زینب. بررسی تاثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1392؛1(2):15-22. Available from: https://sid.ir/paper/522121/fa
IEEE:
کپینفیسه روانفر، جعفر محمدزاده میلانی، و زینب رفتنی امیری، “بررسی تاثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 1، no. 2، pp. 15–22، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522121/fa