مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,104
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

969
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین به صورت آزاد و ریز پوشانی شده در دوغ پاستوریزه

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 51

چکیده

 لیپوزوم ها ذرات کروی شکل, شامل سیستم غشائی تشکیل شده از لایه های چربی هستند که بدلیل ساختار آمفی فیلیک خود, مولکول های آبدوست را داخل فضای درونی و مولکول های چربی دوست را بین غشاء لیپوفیلیک کپسول ریز پوشانی می کنند. یکی از کاربردهای لیپوزوم, درون پوشانی پپتیدهای ضدمیکروبی می باشد. درون پوشانی پپتیدهای ضدمیکروبی در لیپوزم ها یک روش جایگزینی و موثر در زمینه حفاظت مواد ضدمیکروبی, افزایش میزان کارایی درون پوشانی و پایداری این ترکیبات در کاربردهای غذایی به شمار می آید. در این تحقیق, لیپوزوم های حاوی ناتامایسین به روش حرارتی تولید شدند سپس اندازه ذرات نانولیپوزوم ها, درصد درون پوشانی و اثرات ضد میکروبی ناتامایسین آزاد و انکپسوله شده بر رشد آسپرژیلوس نایجر مورد بررسی قرار گرفت اندازه ذرات نانولیپوزم های حاوی ناتامایسین 89±1.4 نانومتر وکارایی درون پوشانی ناتامایسین 800 درصد بود. نتایج آزمون های میکروبی نشان داد, استفاده از ناتامایسین به صورت آزاد و انکپسوله شده جمعیت باکتریایی را کاهش می دهد. اما تاثیر آنها نسبت به هم (آزاد و انکپسوله شده) مشابه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تیزچنگ، سمیرا، صوتی خیابانی، محمود، قادرزاده، اویس، جوادزاده، یوسف، رضایی مکرم، رضا، و حصاری، جواد. (1396). بررسی خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین به صورت آزاد و ریز پوشانی شده در دوغ پاستوریزه. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 45-51. SID. https://sid.ir/paper/71634/fa

    Vancouver: کپی

    تیزچنگ سمیرا، صوتی خیابانی محمود، قادرزاده اویس، جوادزاده یوسف، رضایی مکرم رضا، حصاری جواد. بررسی خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین به صورت آزاد و ریز پوشانی شده در دوغ پاستوریزه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):45-51. Available from: https://sid.ir/paper/71634/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا تیزچنگ، محمود صوتی خیابانی، اویس قادرزاده، یوسف جوادزاده، رضا رضایی مکرم، و جواد حصاری، “بررسی خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین به صورت آزاد و ریز پوشانی شده در دوغ پاستوریزه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 45–51، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71634/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button