APA:
کپیمیرزاپورکوهدشت، آرمین، موسوی نسب، مرضیه، و امین لاری، محمود. (1397). بررسی ویژگی های ژلاتین استخراج شده از زایدات کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش هیدرولیز آنزیمی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(1 )، 105-113. SID. https://sid.ir/paper/121488/fa
Vancouver:
کپیمیرزاپورکوهدشت آرمین، موسوی نسب مرضیه، امین لاری محمود. بررسی ویژگی های ژلاتین استخراج شده از زایدات کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش هیدرولیز آنزیمی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(1 ):105-113. Available from: https://sid.ir/paper/121488/fa
IEEE:
کپیآرمین میرزاپورکوهدشت، مرضیه موسوی نسب، و محمود امین لاری، “بررسی ویژگی های ژلاتین استخراج شده از زایدات کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش هیدرولیز آنزیمی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 ، pp. 105–113، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121488/fa