APA:
کپیدانش، عرفان، جوینده، حسین، و گودرزی، مصطفی. (1396). بهبود ویژگی های رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کم چرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئین های تغلیظ شده آب پنیر و تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 285-298. SID. https://sid.ir/paper/71645/fa
Vancouver:
کپیدانش عرفان، جوینده حسین، گودرزی مصطفی. بهبود ویژگی های رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کم چرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئین های تغلیظ شده آب پنیر و تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):285-298. Available from: https://sid.ir/paper/71645/fa
IEEE:
کپیعرفان دانش، حسین جوینده، و مصطفی گودرزی، “بهبود ویژگی های رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کم چرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئین های تغلیظ شده آب پنیر و تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 285–298، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71645/fa