APA:
کپیقربانی، مریم، صداقت، ناصر، میلانی، الناز، و کوچکی، آرش. (1396). ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/71646/fa
Vancouver:
کپیقربانی مریم، صداقت ناصر، میلانی الناز، کوچکی آرش. ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/71646/fa
IEEE:
کپیمریم قربانی، ناصر صداقت، الناز میلانی، و آرش کوچکی، “ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 1–16، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71646/fa