APA:
کپیجعفرپور، درنوش. (1400). بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص های بیوشیمیایی و ویژگی های حسی دانه های انار در طی دوره نگهداری سرد. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 261-269. SID. https://sid.ir/paper/370547/fa
Vancouver:
کپیجعفرپور درنوش. بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص های بیوشیمیایی و ویژگی های حسی دانه های انار در طی دوره نگهداری سرد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):261-269. Available from: https://sid.ir/paper/370547/fa
IEEE:
کپیدرنوش جعفرپور، “بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص های بیوشیمیایی و ویژگی های حسی دانه های انار در طی دوره نگهداری سرد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 261–269، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370547/fa