مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

308
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

485
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص های بیوشیمیایی و ویژگی های حسی دانه های انار در طی دوره نگهداری سرد

صفحات

 صفحه شروع 261 | صفحه پایان 269

چکیده

 ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان میوه انار در دنیا است. مقدار زیادی از انار تولید شده به صورت تازه مصرف می شود, با این وجود مصرف تازه انار به علت طبیعت آن راحت نمی باشد. دانه های انار نیز هیچ گاه به صورت تازه و مانند سایر میوه های آماده مصرف در بسته بندی های مناسب در فروشگاه ها به فروش نمی رسد. بدین منظور, در پژوهش پیش رو دانه های تازه انار در بسته-هایی از جنس پلی اتیلن-پلی آمید تحت شرایط اتمسفر تغییریافته با ترکیب های گاز متشکل از دی اکسیدکربن: اکسیژن: نیتروژن در سه ترکیب 75: 10: 15, 70: 0: 30 و 100: 0: 0 بسته بندی و به مدت دو هفته در دمای یخچال نگهداری شدند. دانه های اناراز نظر خصوصیات حسی, شاخص های بیوشیمیایی, میزان رشد مخمر, انتروباکتریاسه, میکروارگانیسم های سایکروفیل و مزوفیل مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تحقیق نشان داد که دانه های انار بسته بندی شده در حضور بیشترین مقدار دی اکسید کربن (30% دی اکسید کربن+70% نیتروژن) تفاوت معنی داری با بقیه تیمارها داشته و دارای بیشترین طول عمر نگهداری بوده و از نظر خصوصیات حسی امتیاز بیشتری به خود اختصاص داد. هم چنین مشخص شد که میزان بالای دی اکسید کربن در بسته بندی باعث کاهش معنی دار رشد میکروارگانیسم های مزوفیل, سایکروفیل, انتروباکتریاسه و مخمرها می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفرپور، درنوش. (1400). بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص های بیوشیمیایی و ویژگی های حسی دانه های انار در طی دوره نگهداری سرد. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 261-269. SID. https://sid.ir/paper/370547/fa

    Vancouver: کپی

    جعفرپور درنوش. بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص های بیوشیمیایی و ویژگی های حسی دانه های انار در طی دوره نگهداری سرد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):261-269. Available from: https://sid.ir/paper/370547/fa

    IEEE: کپی

    درنوش جعفرپور، “بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص های بیوشیمیایی و ویژگی های حسی دانه های انار در طی دوره نگهداری سرد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 261–269، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370547/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button