مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

790
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

680
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقه های نارنج

صفحات

 صفحه شروع 281 | صفحه پایان 290

چکیده

 هدف از این پژوهش استفاده از پیش تیمار فراصوت و آبگیری اسمزی بر ویژگی های کیفی نمونه های خشک شده نارنج با جریان هوای داغ بود. پیش تیمار فراصوت در حمام فراصوت در سه سطح زمانی 10, 20 و 30 دقیقه در دمای محیط, با فرکانس 25kHz, غلظت محلول اسمزی فروکتوز در سه سطح 20, 30 و 40 درصد وزنی / وزنی و زمان غوطه وری در محلول اسمزی در 5 بازه زمانی 30, 60, 120, 180 و 240 دقیقه روی نمونه های نارنج انجام گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که در غلظت های ثابت فروکتوز و زمان اولتراسوند, میزان مواد جامد در طی فرآیند اسمز با افزایش زمان اسمزی افزایش یافت. به طوری که با افزایش زمان فرآیند اسمزی در 10 دقیقه اول فرآیند اولتراسوند, میزان تغییرات مواد جامد افزایش چشم گیری را نشان داد (p<0.05). افزایش غلظت محلول اسمزی سبب افزایش آبگیری از نمونه گردید. همچنین نتایج حاصل از جذب آب مجدد نشان داد که در تمام موارد, میزان آب جذب شده با افزایش زمان فراصوت و افزایش غلظت فروکتوز, به طور معنی داری, در مقایسه با نمونه شاهد افزایش یافت. استفاده از امواج فراصوت به علت ایجاد میکرو کانال ها سبب سهولت انتقال جرم و تسریع فرآیند خشک کردن شد. در غلظت های ثابت فروکتوز و زمان اولتراسوند, میزان مواد جامد در طی فرآیند اسمز با افزایش زمان اسمزی افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیزاده شهریور، معصومه، کاراژیان، حجت، و مهربان سنگ آتش، معصومه. (1396). بررسی تاثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقه های نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 281-290. SID. https://sid.ir/paper/71653/fa

    Vancouver: کپی

    علیزاده شهریور معصومه، کاراژیان حجت، مهربان سنگ آتش معصومه. بررسی تاثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقه های نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):281-290. Available from: https://sid.ir/paper/71653/fa

    IEEE: کپی

    معصومه علیزاده شهریور، حجت کاراژیان، و معصومه مهربان سنگ آتش، “بررسی تاثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقه های نارنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 281–290، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71653/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button