APA:
کپیعابدپور، لیدا، و دهقان نیا، جلال. (1395). بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(50)، 79-94. SID. https://sid.ir/paper/72831/fa
Vancouver:
کپیعابدپور لیدا، دهقان نیا جلال. بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(50):79-94. Available from: https://sid.ir/paper/72831/fa
IEEE:
کپیلیدا عابدپور، و جلال دهقان نیا، “بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 50، pp. 79–94، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72831/fa