APA:
کپیجوینده، حسین، و مرتضوی، سیدعلی. (1397). اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های حسی و بافتی ماست قالبی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(2 )، 121-136. SID. https://sid.ir/paper/381445/fa
Vancouver:
کپیجوینده حسین، مرتضوی سیدعلی. اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های حسی و بافتی ماست قالبی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(2 ):121-136. Available from: https://sid.ir/paper/381445/fa
IEEE:
کپیحسین جوینده، و سیدعلی مرتضوی، “اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های حسی و بافتی ماست قالبی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 2 ، pp. 121–136، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381445/fa