APA:
کپیافشانی، الهام، بیگ محمدی، زهرا، و میرمجیدی هشتجین، عادل. (1398). بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند هلو و بررسی ویژگیهای حسی, فیزیکی و شیمیایی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 129-144. SID. https://sid.ir/paper/71686/fa
Vancouver:
کپیافشانی الهام، بیگ محمدی زهرا، میرمجیدی هشتجین عادل. بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند هلو و بررسی ویژگیهای حسی, فیزیکی و شیمیایی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):129-144. Available from: https://sid.ir/paper/71686/fa
IEEE:
کپیالهام افشانی، زهرا بیگ محمدی، و عادل میرمجیدی هشتجین، “بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند هلو و بررسی ویژگیهای حسی, فیزیکی و شیمیایی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 129–144، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71686/fa