APA:
کپییونسی حمزه خانلو، مهدی، آقافرمانی، بیوک، علیرضالو، کاظم، فتحی زاده، امید، و سبزی نوجه ده، محسن. (1398). بررسی تنوع ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه درمنه معطر (Artemisia fragrans Willd. ) در فصول مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 357-367. SID. https://sid.ir/paper/71692/fa
Vancouver:
کپییونسی حمزه خانلو مهدی، آقافرمانی بیوک، علیرضالو کاظم، فتحی زاده امید، سبزی نوجه ده محسن. بررسی تنوع ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه درمنه معطر (Artemisia fragrans Willd. ) در فصول مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):357-367. Available from: https://sid.ir/paper/71692/fa
IEEE:
کپیمهدی یونسی حمزه خانلو، بیوک آقافرمانی، کاظم علیرضالو، امید فتحی زاده، و محسن سبزی نوجه ده، “بررسی تنوع ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه درمنه معطر (Artemisia fragrans Willd. ) در فصول مختلف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 357–367، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71692/fa