Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

638
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

529
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشرده سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه فرنگی تازه

صفحات

 صفحه شروع 201 | صفحه پایان 216

چکیده

 با توجه به تغییر خصوصیات کیفی و درصد بالای تخریب مواد مغذی طی فرآیندهای فراوری مواد غذایی, حفظ کیفیت محصول و اجزا غذایی آن یکی از جنبه های مهم فرآوری مواد غذایی است. در این تحقیق اثر فرآیند خشک کردن ورقه های گوجه فرنگی تازه به منظور تولید پودر گوجه فرنگی به شیوه جریان همرفت هوای داغ در سه سطح دمایی 45, 60 و ° C 75 بر سینتیک تخریب ویتامین ث (آسکوربیک اسید), تغییرات رنگ (L*, a* و b*) و مقدار انرژی ویژه مصرفی خشک کردن بررسی شد. سپس از خمیر حاصل از پودر گوجه فرنگی در سه سطح محتوای رطوبتی 25, 40 و %d. b. 55 به منظور تولید قرص فشرده استفاده شد. همچنین اثر دمای هوای خشک کردن قرص های فشرده تولیدی به شیوه همرفتی هوای داغ در سه سطح دمایی 40, 50 و ° C 60 بر غلظت ویتامین ث (به عنوان شاخصی برای حفظ ارزش غذایی) بررسی و شرایط بهینه برای فرآیند های خشک کردن, پودرسازی و قرص سازی تعیین شدند. نتایج نشان داد که دمای خشک کردن و محتوای رطوبتی محصول اثر معنی داری بر حفظ غلظت ویتامین ث (حفظ سلامت محصول) طی فرآیندهای خشک کردن, پودر کردن و تولید قرص فشرده گوجه فرنگی دارند. کاهش دمای خشک کردن و محتوای رطوبتی سبب حفظ بهتر کیفیت و ارزش غذایی (تخریب کمتر ویتامین ث) قرص فشرده گوجه فرنگی می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی، علی، امیری چایجان، رضا، و عزیزی تبریززاد، محمدحسین. (1398). بررسی فرآیندهای خشک کردن, پودر سازی و فشرده سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه فرنگی تازه. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 201-216. SID. https://sid.ir/paper/71743/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی علی، امیری چایجان رضا، عزیزی تبریززاد محمدحسین. بررسی فرآیندهای خشک کردن, پودر سازی و فشرده سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه فرنگی تازه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):201-216. Available from: https://sid.ir/paper/71743/fa

    IEEE: کپی

    علی قاسمی، رضا امیری چایجان، و محمدحسین عزیزی تبریززاد، “بررسی فرآیندهای خشک کردن, پودر سازی و فشرده سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه فرنگی تازه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 201–216، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71743/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا