Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

929
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

569
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا

صفحات

 صفحه شروع 369 | صفحه پایان 378

چکیده

پنیر ریکوتا به دلیل ویژگی های تغذیه ای, دارای ماندگاری محدودی است و خشک کردن کف پوشی می تواند علاوه بر افزایش ماندگاری, نسبت به سایر روش های خشک کردن ویژگی های کیفی بهتر و هزینه کمتری را داشته باشد. در این پژوهش دو نوع پنیر ریکوتا از شیر کامل و آب پنیر کامل تهیه شدند و اثرات پودر سفیده تخم مرغ و کنسانتره پروتئین آب پنیر در دو سطح 1 و 3 درصد در ایجاد کف پنیر مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور پایداری کف, صمغ های شاهی و زانتان هر یک به طورجداگانه در سه سطح 5/0, 1 و 5/1 درصد مورد آزمایش قرار گرفتند. دانسیته, حجم زهکشی, افزایش حجم و حباب های کف تیمارهای مختلف اندازه گیری شدند. طبق نتایج به دست آمده, شرایط تولید کف بهینه, غلظت 1 درصد صمغ زانتان و 3 درصد پودر سفیده تخم مرغ بودند که کمترین دانسیته و حجم زهکشی و بیشترین افزایش حجم را داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمانی، شیوا، معتمدزادگان، علی، کسایی، محمدرضا، و رفتنی امیری، زینب. (1398). بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 369-378. SID. https://sid.ir/paper/72589/fa

    Vancouver: کپی

    رحمانی شیوا، معتمدزادگان علی، کسایی محمدرضا، رفتنی امیری زینب. بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):369-378. Available from: https://sid.ir/paper/72589/fa

    IEEE: کپی

    شیوا رحمانی، علی معتمدزادگان، محمدرضا کسایی، و زینب رفتنی امیری، “بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 369–378، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72589/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا