APA:
کپیرحمانی، شیوا، معتمدزادگان، علی، کسایی، محمدرضا، و رفتنی امیری، زینب. (1398). بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 369-378. SID. https://sid.ir/paper/72589/fa
Vancouver:
کپیرحمانی شیوا، معتمدزادگان علی، کسایی محمدرضا، رفتنی امیری زینب. بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):369-378. Available from: https://sid.ir/paper/72589/fa
IEEE:
کپیشیوا رحمانی، علی معتمدزادگان، محمدرضا کسایی، و زینب رفتنی امیری، “بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 369–378، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72589/fa