APA:
کپیباقری دادوکلایی، حدیثه، معتمدزادگان، علی، و نجفیان، لیلا. (1398). تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان, قدومه شهری, شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(92 )، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/71766/fa
Vancouver:
کپیباقری دادوکلایی حدیثه، معتمدزادگان علی، نجفیان لیلا. تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان, قدومه شهری, شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(92 ):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/71766/fa
IEEE:
کپیحدیثه باقری دادوکلایی، علی معتمدزادگان، و لیلا نجفیان، “تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان, قدومه شهری, شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 92 ، pp. 63–72، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71766/fa