مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

436
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان، قدومه شهری، شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 72

چکیده

 در محصولات غذایی بر پایه سیستم کف, پایداری اهمیت ویژه ای دارد. لذا در این پژوهش تاثیر چهار نوع صمغ بومی دانه ریحان, قدومه شهری, شاهی و مرو, در سه غلظت مختلف (5/0, 1 و 5/1درصد) بر پایداری کف و همچنین تاثیر غلظت های مختلف آلبومین سفیده تخم مرغ (1, 2 و 3 درصد) به عنوان عامل کف زا بر خصوصیات فیزیکی کف آب کرفس بررسی شد و سپس بهترین نوع کف(حداقل دانسیته, حداقل زهکشی و بیش ترین افزایش حجم) انتخاب گردید. نتایج نشان داد که در غلظت ثابت 1, 2 و 3 درصدآلبومین, به ترتیب نمونه های حاوی 5/1 درصد صمغ شاهی, 1 درصد صمغ قدومه شهری و 5/0 درصد صمغ مرو, بهترین خصوصیات فیریکی کف را به خود اختصاص دادند و پس از مقایسه میانگین انجام شده بین نمونه های انتخابی در هر سطح از پروتئین, نمونه حاوی 5/0 درصد صمغ مرو و 3 درصد آلبومین با توجه به دارا بودن کم ترین دانسیته (210/0گرم بر سانتی متر مکعب), بیشترین افزایش حجم (327 درصد) و کمترین حجم زهکشی (0 میلی لیتر) به عنوان نمونه بهینه انتخاب شد که می توان از این نمونه در فرآیندهایی نظیر خشک کردن به روش کف پوشی استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقری دادوکلایی، حدیثه، معتمدزادگان، علی، و نجفیان، لیلا. (1398). تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان, قدومه شهری, شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(92 )، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/71766/fa

    Vancouver: کپی

    باقری دادوکلایی حدیثه، معتمدزادگان علی، نجفیان لیلا. تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان, قدومه شهری, شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(92 ):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/71766/fa

    IEEE: کپی

    حدیثه باقری دادوکلایی، علی معتمدزادگان، و لیلا نجفیان، “تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان, قدومه شهری, شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 92 ، pp. 63–72، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71766/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button