مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

400
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

656
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پارامتر های عملیاتی خشک کن بستر فورانی بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 141

چکیده

 در این تحقیق اثر دمای هوای ورودی و نیز اثر دبی شیر ورودی بر خصوصیات فیزیکی پودر به دست آمده از خشک کن بستر فورانی بررسی شد. نمونه های شیر در سه سطح دمای هوای ورودی (80, 100 و 120 درجه سلسیوس) و سه سطح دبی شیر ورودی (333/1, 500/2 و 556/3 میلی لیتر بر دقیقه) در سامانه بستر فورانی خشک شدند. اثر این عوامل بر خصوصیات فیزیکی (چگالی توده, چگالی ضربه, جریان پذیری, رنگ و میزان رطوبت) آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. با استفاده از روش سطح پاسخ میزان تاثیرگذاری عامل های ذکر شده بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر مشخص و مدل سازی شد. مقادیر بهینه دمای هوای ورودی و دبی خوراک ورودی به ترتیب معادل 82/93 درجه سلسیوس و 333/1 میلی لیتر/دقیقه به دست آمد. در شرایط بهینه, مقادیر مطلوب هر یک از خصوصیات فیزیکی پیش بینی گردید و با داده های تجربی به دست آمده در شرایط بهینه ارزیابی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حامدی، شهربانو، اخوان، حمیدرضا، نعمت الهی، محمدهادی، و افصحی، محمدمهدی. (1398). تاثیر پارامتر های عملیاتی خشک کن بستر فورانی بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(92 )، 129-141. SID. https://sid.ir/paper/71772/fa

    Vancouver: کپی

    حامدی شهربانو، اخوان حمیدرضا، نعمت الهی محمدهادی، افصحی محمدمهدی. تاثیر پارامتر های عملیاتی خشک کن بستر فورانی بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(92 ):129-141. Available from: https://sid.ir/paper/71772/fa

    IEEE: کپی

    شهربانو حامدی، حمیدرضا اخوان، محمدهادی نعمت الهی، و محمدمهدی افصحی، “تاثیر پارامتر های عملیاتی خشک کن بستر فورانی بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 92 ، pp. 129–141، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71772/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button