APA:
کپیحبیبی، حسن، محمدی، عبدالرضا، محمدی، مهرداد، امیری، زهره، و آزادنیا، ابراهیم. (1392). تعیین ترکیبات فورانی در غذاهای کودک موجود در بازار تهران با روش ریز استخراج و بررسی تاثیر دمای آماده سازی بر غلظت این ترکیبات. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 241-252. SID. https://sid.ir/paper/121319/fa
Vancouver:
کپیحبیبی حسن، محمدی عبدالرضا، محمدی مهرداد، امیری زهره، آزادنیا ابراهیم. تعیین ترکیبات فورانی در غذاهای کودک موجود در بازار تهران با روش ریز استخراج و بررسی تاثیر دمای آماده سازی بر غلظت این ترکیبات. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):241-252. Available from: https://sid.ir/paper/121319/fa
IEEE:
کپیحسن حبیبی، عبدالرضا محمدی، مهرداد محمدی، زهره امیری، و ابراهیم آزادنیا، “تعیین ترکیبات فورانی در غذاهای کودک موجود در بازار تهران با روش ریز استخراج و بررسی تاثیر دمای آماده سازی بر غلظت این ترکیبات،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 241–252، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121319/fa