APA:
کپیرشیدی، حسن. (1394). ویژگی های شیمیایی, حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب, تولید شده از شیر استاندارد شده با
پودر پروتئین شیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(4)، 517-525. SID. https://sid.ir/paper/148591/fa
Vancouver:
کپیرشیدی حسن. ویژگی های شیمیایی, حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب, تولید شده از شیر استاندارد شده با
پودر پروتئین شیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(4):517-525. Available from: https://sid.ir/paper/148591/fa
IEEE:
کپیحسن رشیدی، “ویژگی های شیمیایی, حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب, تولید شده از شیر استاندارد شده با
پودر پروتئین شیر،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 4، pp. 517–525، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148591/fa