مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,703
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

754
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های شیمیایی، حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب، تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر

صفحات

 صفحه شروع 517 | صفحه پایان 525

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رشیدی، حسن. (1394). ویژگی های شیمیایی, حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب, تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(4)، 517-525. SID. https://sid.ir/paper/148591/fa

    Vancouver: کپی

    رشیدی حسن. ویژگی های شیمیایی, حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب, تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(4):517-525. Available from: https://sid.ir/paper/148591/fa

    IEEE: کپی

    حسن رشیدی، “ویژگی های شیمیایی, حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب, تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 4، pp. 517–525، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148591/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا