APA:
کپیناصحی، بهزاد، رضوی، محمدعلی، و قدسی، میترا. (1395). بررسی تاثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگی های نان بربری طی مدت نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 195-203. SID. https://sid.ir/paper/71782/fa
Vancouver:
کپیناصحی بهزاد، رضوی محمدعلی، قدسی میترا. بررسی تاثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگی های نان بربری طی مدت نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(51):195-203. Available from: https://sid.ir/paper/71782/fa
IEEE:
کپیبهزاد ناصحی، محمدعلی رضوی، و میترا قدسی، “بررسی تاثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگی های نان بربری طی مدت نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 51، pp. 195–203، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71782/fa